Kokvedēja pakalpojumi, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80
1

BK Grupa, SIA, Mežizstrāde

"Pēterupe BK" , Sējas pagasts, Saulkrastu nov. LV-2162
Mežu un cirsmu pirkšana: "BK GRUPA" nodarbojas ar cirsmu un meža zemju pirkšana īpašumā visā Latvijā! Īpašumu novērtēšana un dokumentu sagatavošana. Dastošana. Stigošana. Taksācija. Mērīšana. Uzņēmuma apraksts:

"BK GRUPA" veic mežizstrādi, cirsmu izstrādi. Sniedz hārvestera, forvardera pakalpojumus. Ekskavatora pakalpojumus. Pērk mežus, cirsmas. lepērk, pērk mežu, mežu cirsmas, un meža īpašumus visā Latvijā! Pašizgāzēja pakalpojumi, būvtehnikas pakalpojumi, būvgružu izvešana, melnzeme, grants, smilts piegāde, tirdzniecība. Strādājam Vidzemē, Latgalē, Zemgalē, Kurzemē www.mezizstradebkgrupa.lv.

Pērkam - Cērtamu un daļēji izcirstu mežu, mežus, mežu īpašumus, cirsmas.

Pārdod - sijāta melnzeme, smiltis.

 

2

Būvelementi, SIA, Kokzāģētava

Apdares dēļi un teicami ZĀĢMATERIĀLI 🏭👍
"Koki" , Baldones pagasts, Ķekavas nov. LV-2125
Par uzņēmumu:

Uzņēmums SIA "Būvelementi" ir 2004. gadā Baldones novadā reģistrēts uzņēmums, kura specializācija ir dažādu veidu kokmateriālu ražošana un kokmateriālu tirdzniecība. Tāpat SIA "Būvelementi" iepērk mežus un cirsmas, kā arī piedāvā mežizstrādes pakalpojumus.

Dekoratīvie, strukturēti, vecināti apdares dēļi:

Dēļu strukturēšanas procesā no dēļa tiek atdalītas mīkstās un trauslās koksnes šķiedras. Rezultātā tiek izcelta koksnes tekstūra - veidojas neliels reljefs, koksnes tekstūras zīmējums. Tā vislabāk atsedzas koka šķiedras skaistums. Koksnes īpašais raksts un dabiskais izskats ir īpašs dizaina elements. Šādam apdares materiālam ir daudzveidīgs lietojums. Iekšējā un ārējā fasādes apdarē, grīda, īpaši dizaina mēbeles.

  • 2 Mežizstrāde
3

Niedrāji MR, SIA

Ugāle, "Jaundarbnīcas" , Ugāles pagasts, Ventspils nov. LV-3615
Par mums:

SIA "Niedrāji MR" ir viens no lielākajiem mežizstrādes uzņēmumiem Kurzemē, kas veic mežizstrādes pakalpojumus. Pērk, izstrādā mežus, cirsmas un meža īpašumus visā Latvijā, Kurzemē, Zemgalē, Vidzemē, Latgalē. Sniedzam harvestera, forvardera, kokvedēja, treilera, buldozera pakalpojumus. Nodrošinām smagās, meža, komerciālās tehnikas sēžu restaurāciju, pirkstu/tapu izgatavošanu. Ražojam taras dēlīšus, šķeldu. Atrodamies Ventspils novadā, Ugāles pagastā, Ugālē. Piedāvātajos pakalpojumos iekļauta kokmateriālu sagatavošana ar harvesteru, kā arī to pievešana ar forvarderi. Piedāvājumā arī cirsmu kopšana un mežaudžu atjaunošana.

  • 3 Mežizstrāde
4

Vecvagari M, SIA

Dzirnavu 13, Saldus, Saldus nov., LV-3801
SIA "Vecvagari M" darbības virzieni:: ✓ Mežizstrāde (sortimentu sagatavošana pievešana) ✓ Kokmateriālu pārvadājuma pakalpojums ✓ Smagsvara treilera pakalpojums ✓ Meža mašīnu remonts, metālapstrāde
  • 4 Mežizstrāde
5

Koka elementi, SIA, Gateris

Koka celtniecības materiāli💯kvalitāte
"Koki" , Baldones pagasts, Ķekavas nov. LV-2125
Produkti: ✓ Apdares dēļi ✓ Vagondēļi ✓ Spundētie dēļi ✓ Iekšējās un āŗējās apdares dēļi ✓ Blockhouse dēļi Zāģētava:

Zāģētava " Koka Elementi" iepērk zāģbaļķus un apaļkokus. Piedāvā Zāģēšanas, ēvelēšanas un impregnēšanas pakalpojumus.

  • 5 Mežizstrāde

VIA Mežs, SIA

Celtnieku 1e, Ķegums, Ogres nov., LV-5020
Apraksts:

"VIA Mežs" galvenais darbības virziens ir cirsmu pirkšana īpašumā, grants ceļu izbūve un mežu apsaimniekošana. Kokvedēja, mežvedēja pakalpojumi. Strādājam visā Latvijā.

Billerud Latvia, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Meža 4, Jaunjelgava, Aizkraukles nov. LV-5134
Pakalpojumi:: ✓ Papīrmalkas iepirkšana ✓ Mežizstrāde ✓ Ciršanas tiesību iepirkšana ✓ Augsnes gatavošana ✓ Šķeldas iepirkšana Billerudkorsnas grupa:

"Billerud Latvia" grupa ir viens no pasaulē vadošajiem iepakojuma materiālu ražotājiem, kas piedāvā no koksnes šķiedrām veidotu dažāda blīvuma un izturības iepakojuma materiālu. "Billerud Latvia" ražoto produkciju izmanto vairāk nekā 100 pasaules valstīs, un tā kopējais klientu skaits pārsniedz pusotru tūkstoti. Lielākie un pazīstamākie uzņēmumā saražotā iepakojamā materiāla izmantotāji ir TetraPak un Elopak. "Billerud Latvia" darbības modelis ir balstīts uz 3 pamatprincipiem:

✓ augstākās kvalitātes izejmateriāli ✓ jaudīgi tehnoloģiskie risinājumi ✓ plašs starptautiskais sadarbības tīkls

Artavs.lv, SIA

"Maigas 6" , Amatas pagasts, Cēsu nov. LV-4141
Apraksts:

SIA "Artavs.lv" sniedz mežizstrādes pakalpojumus, meža īpašumu apsaimniekošanu, veic cirsmu sagatavošanu- stigošanu, dastošanu, lauksaimniecības zemju atmežošanu. Konsultācijas. Pērk kokmateriālus. Cirsmas. Transporta pakalpojumi. Strādājam Vidzemē. Godprātīga attieksme pret katru meža īpašnieku!

Ligzdiņas AJ, SIA

"Ligzdiņas" , Apes pagasts, Smiltenes nov. LV-4337
Apraksts:

Mežizstrādes pakalpojumi Vidzemē: zāģēšana, pievešana, kokmateriālu realizācija. Mežu kopšana, stādīšana. Mežu, cirsmu pirkšana.

Lateira, SIA

Lauktehnikas 16, Grobiņa, Dienvidkurzemes nov. LV-3430
Apraksts:

"Lateira" galvenie darbības virzieni ir mežizstrāde, mežu apsaimniekošana, mežu īpašumu pirkšana, kokvedēja pakalpojumi, izvedēja traktora pakalpojumi. Transporta pakalpojumi: apaugumu novākšana/izvešana. Beramo kravu pārvadājumi. Kokvedēja pakalpojumi. Izvedējtraktora pakalpojumi. Cirsmu iestigošana, dastošana. Dokumentu sakārtošana. Novērtēšana. Mežu stādīšana, kopšana.

Woodmaster, SIA

Piņķi, Parka 3, Babītes pagasts, Mārupes nov., LV-2107
PĒRK CIRSMAS, ĪPAŠUMUS: • Cirsmas • Mežu ar zemi īpašumā • Kokmateriālus pie ceļa

 

MEŽIZSTRĀDES PAKALPOJUMI:

• Harvestera pakalpojumi – kokmateriālu sagatavošana • Forvardera pakalpojumi – kokmateriālu pievešana • Treilera pakalpojumi – tehnikas pārvadājumi • Kravu pārvadājumi – kokvedēja pakalpojumi • Buldozera pakalpojumi – risu līdzināšana mežā

Apse KL, SIA

Ieriķu 67a, Rīga LV-1084
Par augstām cenām pērkam meža īpašumus, cirsmas, izstrādes tiesības: Cirsmu izstrāde Kokvedēja pakalpojumi Meža zāģēšana ar harvesteru Harvestera, forvardera pakalpojumi Nozāģēto koku treilēšana Apaļkoku pārvadājumi Pameža tīrīšana Dastošana Cirsmu iestigošana Projekta izveide Īpašuma novērtēšana Dokumentu novērtēšana Nodokļu konsultācijas

Winterstyle, SIA

"Viduslīdumnieki" , Tīnūžu pagasts, Ogres nov. LV-5015
Apraksts:

Mežizstrāde ir SIA “WINTERSTYLE” pamatdarbība, ar kuru nodarbojamies jau vairāk nekā 10 gadus. 

Veicam pilna cikla mežizstrādes un mežsaimniecības pakalpojumus, kā arī, dažāda veida rakšanas darbus.

Piedāvājam bezmaksas zemes attīrīšanu – aizaugušo platību attīrīšanu no kokiem un krūmājiem, paturot nozāģēto materiālu samaksas vietā. Attīrot zemi no kokiem un krūmiem, iespējams iegūt kvalitatīvu šķeldu (pie kvalitatīvas šķeldas iegūšanas, klients iegūst papildus samaksu)

Atmežošana – vaicam celmu izraušanu, utilizāciju, teritorijas sakopšanu kā arī novešanu

Kokmateriālu izvešanu no sausām, mitrām, un arī purvainām vietām.

Ekskavatora pakalpojumi – dīķu, grāvju u.c. rakšana

Piedāvājam iegādāties skaldītu malku ar piegādi

Canis, SIA

Kolberģis , Jaunalūksnes pagasts, Alūksnes nov. LV-4350
Apraksts:

Mežizstrādes uzņēmums Alūksnē, Gulbenē, Balvos. SIA "Canis" galvenais darbības virziens ir mežizstrāde: koku zāģēšana, griešana, apauguma novākšana, celmu plēšana, apaļkoku, kokmateriālu pārvadājumi, ekskavatora pakalpojumi, zemes darbi. Cirsmu pirkšana. Mežu, meža pirkšana. Iepērkam mežus, cirsmas. Kokvedēja pakalpojumi. Kokvedēji. Kokvedējs. Hārvestera, forvardera pakalpojumi. Cirsmu izvešana. Mežizstrādes tehnika.

Serval, Mežizstrāde un mežsaimniecība

Struktoru 14, Rīga LV-1039
Pakalpojumi: ✓ Pilns mežizstrādes cikls – no cirsmu ierīkošanas līdz iegūto materiālu realizācijai; ✓ Meža taksācija Vidzemē; ✓ Meža zemes augsnes sagatavošana – pacilu rakšanu ar ekskavatoru, ar speciālu pacilu rakšanas kausu; ✓ Apauguma (koku, krūmu) novākšana no lauksaimniecības zemēm, lauku īpašumiem, mežmalām, ceļmalām, grāvmalām, kā arī pilsētvidē (t. sk. attīrām zemi no apauguma, to sagatavojot būvniecības darbiem); ✓ Celmu un sakņu raušana, frēzēšana un novešana; ✓ Grāvju rakšana ar specializētu trapeces kausu, grāvju padziļināšana un attīrīšana no piesērējuma; ✓ Dīķu rakšana, aizaugušu dīķu atjaunošana, padziļināšana un krastu nostiprināšana.

Pērkam – mežus, cirsmas, ražīgus apaugumus, apaļkokus, energokoksni un aizaugušus lauku īpašumus.

D.Z. Mežs, SIA

"Lieplejas" , Lēdurgas pagasts, Siguldas nov. LV-4012
Apraksts:

SIA "D.Z. Mežs" dibināta 2012. gadā ar mērķi palīdzēt mežu izstrādāšanā un apkalpošanas servisa nodrošināšanā. Darbus veic galvenokārt Vidzemē, bet klienti ir visā Latvijas teritorijā. Uzņēmums nodarbojas ar mežizstrādi, ražo un tirgo zāģmateriālus un malku.

Privātbūve, SIA

Baznīcas laukums 16-2.st., Smiltene, Smiltenes nov. LV-4729
Par uzņēmumu:

SIA "Privātbūve" pērk cirsmas īpašumus. Pērkam arī zāģbaļķus, finierklučus, papīrmalku u.c. apaļkokus. Veicam mežizstrādes kokmateriālu transportēšanas pakalpojumus.

Ozols IS, SIA

Dzintara 2, Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
Uzņēmums galvenokārt specializējas:: ✓ meža īpašumu un cirsmu iegādē, ✓ mežistrādes un transporta pakalpojumu sniegšana, ✓ kokmateriālu tirdzniecība un enerģētiskās koksnes ražošana. SIA Ozols IS ir mežistrādes uzņēmums.:

Mūsu bizness ir mežizstrādes pakalpojumu sniegšana, kas specializējas drošā un efektīvā kokmateriālu ieguvē. Ar pieredzējušu mežizstrādātāju un mūsdienīga aprīkojuma komandu esam veltīti kvalitatīvu rezultātu sniegšanai saviem klientiem. Mēs saprotam ilgtspējīgas mežsaimniecības prakses nozīmi un esam apņēmušies saglabāt mūsu mežu veselību un skaistumu nākamajām paaudzēm. Mūsu mežizstrādes pakalpojumi ir paredzēti, lai maksimāli palielinātu mūsu klientu koksnes ieguldījumu vērtību, vienlaikus samazinot ietekmi uz vidi. Neatkarīgi no tā, vai esat privāts zemes īpašnieks vai liela komercorganizācija, mums ir zināšanas un resursi jūsu vajadzību apmierināšanai. Tāpēc, ja meklējat uzticamu partneri savām mežizstrādes vajadzībām, meklējiet ne tālāk par mūsu biznesu. Mēs esam šeit, lai palīdzētu jums gūt maksimālu labumu no saviem mežiem.  

Javekss, SIA

Valmiermuiža, Alejas 12/3, Valmieras pagasts, Valmieras nov. LV-4219
Pakalpojumi:: ✓ Mežizstrādes pakalpojumi ✓ Tehnikas pakalpojumi ✓ Ekskavatora pakalpojumi ✓ Izvedējtraktori mežizstrādei ✓ Transporta pakalpojumi ✓ Auto evakuatora pakalpojumi ✓ Telpu noma

 

Apraksts:

SIA "Javekss" dibināts kā mežizstrādes un kokapstrādes uzņēmums. Laikam ejot, uzņēmums ir attīstījies līdz loģistikas, mežu un citu nekustamo īpašumu finansēšanas, apsaimniekošanas, izstrādes un loģistikas uzņēmumam. Uzņēmumam ir pašam savas tehnikas vienības mežizstrādei, pārvadājumiem, pārkraušanai un citai kravu loģistikai. Piedāvājam autoevakuatora un ekskavatora pakalpojumus. Iznomājam noliktavu un ražošanas telpas Valmierā un citviet Latvijā. SIA "JAVEKSS" pērk mežus, cirsmas un zemi visā Latvijā.

Vērsītis, SIA, Veikals

Atmodas 26, Aizpute, Dienvidkurzemes nov. LV-3456
Apraksts:

SIA "Vērsītis" jau vairāk nekā 14 gadus ir viens no lielākajiem tirdzniecības un transporta pakalpojumu sniedzējiem Aizputē un Aizputes novadā. Nodrošinām ar mežizstrādes, lauksaimniecības un zivju audzētavas pakalpojumiem. Kazdangā ir mūsu kravas un vieglo auto serviss. Ar prieku sniedzam palīdzību gan privātām, gan juridiskām personām.